Per 18 maart vindt er een naamswijziging plaats van Smart Data People naar People X. De nieuwe naam People X symboliseert een belangrijke ontwikkeling in de groei en positionering van ons als specialist in IT traineeships. Samen met een vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam zorgen voor een grotere aantrekkingskracht en breder aanbod onder young professionals en opdrachtgevers. Met trots presenteren wij dan ook de vernieuwde huisstijl! 

Eén van de snelst groeiende organisaties van Nederland

‘’In de afgelopen jaren hebben we bij Smart Data People een indrukwekkende groei doorgemaakt en zijn we de trotse ontvanger van de FD Gazellen-onderscheiding, waarmee we erkend worden als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland over de afgelopen drie jaar. Onze groei en de uitbreiding van onze dienstverlening hebben geleid tot de conclusie dat de naam en uitstraling van Smart Data People niet meer in lijn zijn met onze toekomstplannen.’’, aldus Carlo Teeuwissen en Joep Mulder, directeuren People X.

What about People X

De naam People X belichaamt één heldere boodschap: het opleiden van mensen naar de neXt step in hun carrière. Waar wij ons voorheen enkel focusten op data traineeships, hebben wij de ambitie om ook andere IT-traineeships aan te bieden. Het recent gelanceerde Business IT traineeship is hier een voorbeeld van. Hiermee willen we niet alleen starters op de arbeidsmarkt breder bedienen, maar opdrachtgevers tevens voorzien van een gevarieerder aanbod van hoogopgeleide en gecertificeerde IT-professionals. 

Hoe nu verder?

De naam Smart Data People zal niet direct verdwijnen, maar zal tijdens de overgangsperiode naast People X worden gebruikt om iedereen vertrouwd te laten raken met de naamswijziging. De rebranding van People X gaat gepaard met een vernieuwde huisstijl, welke te zien is op de website en social media kanalen. Bekijk de transitievideo van onze nieuwe naam op: 

https://www.youtube.com/watch?v=-OUqVv1hNC8

Ondertussen blijven we doen waar we goed in zijn: hoogwaardig kwalitatieve traineeships aanbieden voor jonge high potentials en opdrachtgevers voorzien van jonge talenten om invulling te geven aan hun IT ambities. Met trots presenteren wij de vernieuwde huisstijl voor een groeiende toekomst!