Vermogensbeheerders zijn continu bezig met het voortzetten van hun duurzaam bestaansrecht. Hoe creëren wij op dit moment waarde voor onze klanten en is dat toekomstbestendig? De behoefte van deze klanten verandert namelijk én klanten worden kritischer.

Na het afronden van ons Data Analytics Traineeship is Erwin Simons gestart bij van Lanschot Kempen in Amsterdam. Van Lanschot Kempen is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland. Eén van hun strategische pilaren is ‘Advance’, welke volledig in het teken staat van digitalisering en data driven decision making. Hierbij spelen actionable rapportages een belangrijke rol.

Erwin Simons werkt als Data Engineer bij van Lanschot Kempen binnen het team Group Performance Analytics. Dit team verzorgt de financiële en risico performance rapportages en is continu bezig met het ontsluiten/koppelen van nieuwe bronnen aan de huidige Azure architectuur. Dit alles om de digitalisering van de rapportages te vergroten en de data driven besluitvorming verder te ondersteunen.

Het werken met Azure Databases, Data Factory én de Analysis Services is daarmee dan ook dagelijks aan de orde. Een mooi vervolg op de behaalde certificaten uit de opleiding.

Erwin, succes met deze uitdagende en leuke functie!