Het leveren van de best passende zorg wordt met de dag steeds breder ingezet. Digitalisering en data bieden daarbij veel kansen voor het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg. Een thema dat steeds belangrijker wordt. Onder andere GGZ-instellingen omarmen het zinvolle gebruik van data om de juiste zorg, op het juiste moment, te kunnen bieden.

Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, een academisch centrum in Oost-Midden Nederland, is één van deze instellingen die hier veel aandacht voor heeft. Dagelijks zetten zij zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren. Door middel van technologie proberen zij dit doorlopend te optimaliseren.

Sinds begin 2020, na het doorlopen van het Data Analytics Traineeship, is Neeltje-Cees de Wit aan de slag gegaan bij Karakter. In de rol van medewerker Business Intelligence (afdeling I&A) richt zij zich op het thema ‘Kwaliteit en Veiligheid’. Hierbij is ze o.a. bezig met het organiseren van PowerBI-sessies, het bouwen van veiligheidsdashboards voor het Management Team t/m het (door)ontwikkelen van de OLAP cubes. Kortom, genoeg te doen!

Zijn jullie als organisatie ook druk bezig met digitalisering en data-gedreven werken? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag!