Steeds meer organisaties in Nederland maken grote stappen om datagedreven te gaan werken. Dit om sneller en gerichter te reageren op zowel interne als externe situaties. Ook binnen de Bouw sector is dit een onderwerp met steeds meer prioriteit. Onze opdrachtgever Bruil Groep Services zet in op dit thema om digitalisering binnen de organisatie naar een hoger niveau te tillen en zodoende beter te kunnen sturen.

Sinds afgelopen november is Matthijs van Leeuwen, na het succesvol doorlopen van ons opleidingstraject, als Data Analist aan de slag gegaan bij Bruil Groep Services. In deze tijd heeft hij o.a. geholpen met het opzetten van een Datawarehouse, inrichten van dashboards/rapportages en het stroomlijnen van processen. Een mooie start richting het kenmerkende “one version of the truth”. Dé manier om keuzes en doelstellingen te baseren op eenduidige data.

Nu de schone taak aan Bruil én Matthijs om een vervolg te geven aan het geheel en de organisatie mee te nemen in de verdere digitalisering.

Complimenten vanuit ons, ga zo door!

Zijn jullie als organisatie ook druk bezig met digitalisering en datagedreven werken? Neem gerust contact met ons op om van gedachte te wisselen. We denken graag mee.