Smart Data People is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Voor de achttiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die binnen hun categorie het hoogst scoren op een combinatie van omzet, winstgevendheid en groei van personeel.

Trots! Directeur Carlo Teeuwissen is zeer tevreden en noemt het “een prestatie waar we met z’n allen bijzonder trots op mogen zijn!” Met de oprichting van Smart Data People in oktober 2017 zijn er al diverse mijlpijlen bereikt. Zo hebben we inmiddels al 10 Data Analytics Traineeships succesvol doorlopen, zijn er al meer dan 85 professionals volledig opgeleid, dragen we het SNA-Keurmerk, hebben we méér dan 50 organisaties geholpen én mogen we onszelf Microsoft “Gold Data Analytics” Partner noemen! Uiteraard behoort de FD Gazellen 2021 ook tot dit prachtige rijtje. “Met als primaire focus om data-gedreven werken en interne kennisborging binnen organisaties naar een hoger niveau te tillen, zijn we met de juiste zaken bezig”, aldus Directeur Joep Mulder.

Via deze weg willen we dan ook al onze medewerkers, professionals én opdrachtgevers bedanken voor de inzet en het vertrouwen in Smart Data People! Laten we deze prestaties in de komende jaren voortzetten.

Dank!