Bart van Hoek volgt het Data Analytics Traineeship

Als voorbereiding op het SSAS examen heeft het merendeel van de trainees maandag een aantal uur gezamenlijk oefenopgaven gemaakt via zoom. Dit was erg gezellig maar ook leerzaam aangezien iedereen anders naar een vraag kijkt waardoor je nieuwe inzichten opdoet. Uiteindelijk bleken deze uurtjes zeer nuttig want het examen werd door iedereen als erg lastig ervaren. Ondanks dat, heeft bijna iedereen het behaald!

Op woensdag kregen wij sollicitatietraining van Nina en Jordie. Na een intro, zijn we in kleine groepjes aan de slag gegaan om onszelf te presenteren richting een gesprekspartner, om daar vervolgens inhoudelijk commentaar op te krijgen. Het was compleet anders dan de lessen die we de afgelopen weken hebben gehad, en daarom een leuke en nuttige afwisseling.

Donderdag kregen we weer les van Peter ter Braake en zijn we begonnen met de backend van BI, namelijk SQL Server Integration Services. Dit was vooral interessant omdat we tot nu toe geprepareerde datasets hebben verwerkt en gerapporteerd, maar hoe deze tot stand zijn gekomen, behandelen we nu met SSIS. Het complete plaatje van Business Intelligence wordt zo steeds duidelijker en dit maakt het erg interessant!"

Is jouw organisatie op zoek naar data talent? Neem dan contact op met ons!